Follow Me Okay :)

Tuesday, July 27, 2010

Mama adik kena operate Apendik .....

Alahai...nak dijadikan cerita hari ahad si kecik x g skolah sbb demam plus sakit mata....so arini dia dah okay so bleh la g skolah....tp sampai2 je kat skolah pagi td kak T bg tau yg mama sikecik ni x datang skolah...so saya pun tanya kak T ...mama dia cuti ke....kak T cakap aah cuti ...semalam kena bedah Apendik sbb Apendik dah burst sket sbb baby tertendang perut mama ash....huhuhuhu terkejut sekejap....so td pujuk la si kecik ni cakap mama sakit x datang skolah mama ada kat hosiptal....so pujuk punya pujuk dia nak g degan Teacher Mas....nasib Teacher Mas ada ehehehe...kalau x mau dia nak g skolah hahaha...

Pukul 8 malam td sms mama adik tanya kabar macam mana sbb arini x sempat nak g jenguk kat hospital huhuhu...mama dia cakap alhamdulillah okay....tp sakit sesangat....mama dia pun tanya sikecik ni mcm mana...so cakap la dia asyik duk tanya mama mana...nape mama x datang skolah...so td saya bg tahu kat mama adik inysallah esok boleh bawa si kecik ni pi lawat mama dia hehehe...harap2 esok dia x nangis bila g skolah....

semoga mama adik ( kak siti ) cepat sembuh....sian kat baby kak siti si ( harith hakimi ) kena tinggal ngan nenek dia :(

2 comments:

CaHaYa PeTuNjUk said...

syafakillah

Azira Mohamad said...

hrp mama adan cpt sembuh..InsyaAllah